Take part of Startup Safary Budapest 2017 for free!

(See Hungarian version below)

Dear Visitors!

One of our partners, xLabs is organizing an exciting two days Startup Safary on 20th and 21th April, where you can get exclusive access to the offices of the best startups and tech companies of Budapest. Attendees have a chance to meet the teams, founders and investors.

Based on the cooperation between xLabs and BSidesBUD we will draw 20 tickets from our subscribers. If you want to win a free ticket for Startup Safary Budapest 2017, you only need to follow BSidesBUD on Facebook & Twitter and sign up for our mailing list. To prove your participation, please fill in this form. (By filling in the form you accept that you’ll be added to our mailing list).

Registration number of data management: NAIH116571/2017

The draw will be done on 12th April, 2017.

Take a tour @ Startup Safary!
Best regards,
BSidesBUD Crew

 

Kedves BSidesBUD közösség!

Partnerünk, az xLabs izgalmas kétnapos Startup Safary-t szervez Budapesten április 20-án és 21-én. A rendezvényen exkluzív betekintést nyerhettek a fővárosban működő legjobb startup-ok és tech-cégek működésébe. Résztvevőként találkozhattok a dolgozókkal, az alapítókkal és a befektetőkkel.

Az xLabs és a BSidesBUD együttműködése értelmében 20 jegyet sorsolunk ki közösségünk tagjai között. Ha szeretnél ingyenes belépőt nyerni a Startup Safary Budapest 2017-re, kövess minket Facebook-on, Twitter-en és iratkozz fel a hírlevelünkre. A sorsoláson való részvételed ezen a linken erősítheted meg az űrlap kitöltésével. (A kitöltéssel elfogadod, hogy automatikusan hozzáadunk a levelezőlistánkhoz.)

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH116571/2017

A sorsolásra 2017. április 12-én kerül sor.

Startup Safary-ra fel!

Üdv,
A BSidesBUD csapata

Share: Pinterest

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Name *
  • Website